VÄLKOMMEN TILL FC ROSENGÅRD 1917 P05

Under Vår Höst Terminen 2018 kommer vi att träna enligt följande:

Måndagar 19.00-20.00 herrgård (inomhus)
Tisdagar   18.30-20.00 konstgräs (utomhus)
Torsdagar 18.30 -20.00 konstgräs (utomhus)

I menyn till vänster finner du allt du behöver veta om FC Rosengård P05.

Vill ni börja träna med oss ta kontakt med ledarna.

Har du några frågor finns kontaktuppgifter till ledarna under länken Kontakt.

På söndag kl 15.00 är det dags igen för Svenska Cupen! 🇸🇪🏆
2019-02-22 12:01
På söndag kl 15.00 är det dags igen för Svenska Cupen! 🇸🇪🏆
Vi välkomnar BK Häcken till Malmö IP. Kom och stötta laget!
2019-02-16 17:19

Efter storsegern mot FC Diaspora stundar nu en direkt avgörande sista gruppspelsmatch för FC Rosengård Futsal. Vid seger tar laget sig vidare till slutkvalet – och ett steg närmare avancemang till Svenska Futsalligan.

När? Söndag, 17:e februari, klockan 15:00. Var? Rosengårds Sporthall. Förutsättningar? Vinna eller försvinna!

Så lyder premisserna inför det stundande avgörandet i FC Rosengård Futsals kvalgrupp. Förra helgen slog man grupprivalen FC Diaspor med hela 5-1, vilket försatte laget i situation där söndagens möte med AFC Eskilstuna blir direkt avgörande. Vid seger är FCR klart för slutspel i kvalet, där endast tre matcher står mellan dem och ett avancemang till SFL.

Svenska cupen lördag kl 14:00 i Malmö ip
2019-02-14 19:21
På lördag välkomnar vi IF Brommapojkarna till Malmö IP.
Det är snart sex veckor sedan första träningen för 2019. Ett par nya ansikten jämfört med året innan men de allra flesta är kvar vilket är enormt glädjande för alla inblandade.

Hårt jobb varvat med skratt har präglat denna rekordkorta försäsong som bestått av tre träningsmatcher. Vi inledde med att förlora 0-1 mot div 1 laget Kristianstad FC efter en bra prestation för att fortsätta genom att på hemmaplan slå FC Trelleborg med 2-0 innan vi förra helgen fick en lärorik läxa mot Superettanlaget Mjällby AIF där dock prestationen var bättre än resultatet.

Nu är det dock dags att starta tävlingssäsongen 2019, vi går in i Svenska Cupen där vi på Malmö IP skall välkomna anrika IF Brommapojkarna med deras en man stora men stolta bortaklack.
Utmaningen är härlig och inspirerande, vi hoppas kunna bjuda er på lite Rosengårdsfotboll på lördag men vi behöver ert stöd.

Välkomna!
Futsal: Seriepremiär på hemmaplan med gratis inträde
2018-11-01 14:47
På söndag spelar FCR futsallag sin premiär i Div 1 Södra Götaland. Rosengårds grabbar tar emot Gais från Göteborg som i fjol spelade i SFL men åkte ur serien. "Matchen är väldigt viktig för FCR, det är premiär och en vinst på hemmaplan skulle vara en bra början – men vi vet att Gais vill tillbaka till SFL och de är i mina ögonen en av favoriterna i Div 1. Vi har jobbat på bra under träningarna och är redo för premiären" säger tränare Francis Maciel. FCR och Gais spelar söndagen den 4 november kl 15:00 i Rosengårds sporthall. Det är fri entré, varmt välkomna!

12:30 U-17 FCR – JB (DK)
15:00 Senior FCR – GAIS