Futsal: Seriepremiär på hemmaplan med gratis inträde
2018-11-01 14:48
Futsal: Seriepremiär på hemmaplan med gratis inträde
På söndag spelar FCR futsallag sin premiär i Div 1 Södra Götaland. Rosengårds grabbar tar emot Gais från Göteborg som i fjol spelade i SFL men åkte ur serien. "Matchen är väldigt viktig för FCR, det är premiär och en vinst på hemmaplan skulle vara en bra början – men vi vet att Gais vill tillbaka till SFL och de är i mina ögonen en av favoriterna i Div 1. Vi har jobbat på bra under träningarna och är redo för premiären" säger tränare Francis Maciel. FCR och Gais spelar söndagen den 4 november kl 15:00 i Rosengårds sporthall. Det är fri entré, varmt välkomna!

12:30 U-17 FCR – JB (DK)
15:00 Senior FCR – GAIS
Inställd träning på måndag
2018-09-29 16:23
Hej alla! På måndag den 1/10 är träningen inställd för blå laget pga att herrarnas A-lag har derbymatch mot BK Olympic hemma. Vi vill att så många som möjligt kommer och tittar och hejar fram vårt lag! Plats: A-lagets plan, tid: 19.00.
DM match A-lag
2018-08-14 09:23
På onsdag 15/8 är alla träningar inställda på grund av FC Rosengårds A-lag spelar DM match  kom till A-lagsplanen och ta med dig vänner och familjen för attheja vårt A-lag.
Det är fri inträde
Matchstart kl 19.00
Malmö Derby
2018-08-08 14:29
Hej

På söndag är det dags för damallsvenskt Malmöderby på Malmö IP. FC Rosengård tar emot LB07 och matchen börjar kl. 15.00.

Som medlem i FC Rosengård kommer du (som vanligt) in gratis på matchen mot uppvisande av medlemskort.

Vi hoppas på extra mycket publik och öppnar därför grindarna kl. 13.00.

Kl. 13.00 kommer det att spelas förmatcher. Då spelas FCR-Hörby IF i Skåne FF’s F9-serie Kompisligan och internmatch med LB07’s F11-lag. Kom tidigt och heja på lagen!

Innan matchen kommer det även att finnas ansiktsmålning, hoppborg och strafftävling. Matchvärden Domino’s Pizza kommer också att vara på plats! Aktiviteterna är på den öppna ytan vid kioskerna.

Välkomna till Malmö IP!

Det finns inga nyheter..