Officiella hemsidan
FC Rosengård 1917
Tro på din dröm
Välkommen till FCR´s P2014

FC Rosengård verkar för en målinriktad barn och ungdomsverksamhet där klubben utan avkall på bredd och elit där stor hänsyn ska gälla, så att var och en får utvecklas utifrån egna förutsättningar.

FC Rosengård ställer sig bakom Svenska FF’s dokument om Fair Play vilket till exempel innebär att:

Vi följer fotbollens regler.

Vi filmar inte till oss domslut, vi vinner ändå.

Vi respekterar domarens beslut.

Vi har god stil på och utanför planen.

FC Rosengård är en förening som välkomnar alla människor oavsett religion, hudfärg eller nationalitet och vi kräver av våra spelare att våra olikheter respekteras, både på och utanför planen.

Vi alla i FC Rosengård lägger ner oerhört mycket tid, engagemang och resurser på att ge barn och ungdomar en framtidstro och en tro på sig själva därför är det viktigt för oss att varje aktiv, ledare eller förälder känner sig delaktig i FC Rosengård.

Träningstider from April

Tisdagar 18.00-19.00