Välkommen till FCR p2011
Välkommen till FCR P2011

FC Rosengård verkar för en målinriktad barn och ungdomsverksamhet där klubben utan avkall på bredd och elit där stor hänsyn ska gälla, så att var och en får utvecklas utifrån egna förutsättningar.

FC Rosengård ställer sig bakom Svenska FF’s dokument om Fair Play vilket till exempel innebär att:

Vi följer fotbollens regler.

Vi filmar inte till oss domslut, vi vinner ändå.

Vi respekterar domarens beslut.

Vi har god stil på och utanför planen.

FC Rosengård är en förening som välkomnar alla människor oavsett religion, hudfärg eller nationalitet och vi kräver av våra spelare att våra olikheter respekteras, både på och utanför planen.

Vi alla i FC Rosengård lägger ner oerhört mycket tid, engagemang och resurser på att ge barn och ungdomar en framtidstro och en tro på sig själva därför är det viktigt för oss att varje aktiv, ledare eller förälder känner sig delaktig i FC Rosengård.

Träningstider:

Måndagar 18.00-19.00 i Herrgårdssporthall

Fredagar  18.00-19:00 i Herrgårdssporthall

inställd träning ikväll
2019-03-04 16:02
Hej Det är ingen träning ikväll måndag 4/3

Vi ses på Fredag !
FC Rosengård P11 - BK Olympic P11 träningsmatch 24/02 2019
2019-02-24 12:15

Fler bilder (+22) >>
FC Rosengård P11 hade sin första träningsmatch utomhus mot BK Olympic P11. En match där det var ett fint fotbollsspel från båda lagen, passningar som öppnade för målchanser och målvakter som räddade lagen flera gånger. En spännande match som bjöd på många fina mål och ett gäng grymma P11 som kämpade genom hela matchen gav publiken en fin matchupplevelse.

Tack till alla P11 , tränarna och alla föräldrar som deltog idag! Ni kämpade grymt idag.

På söndag kl 15.00 är det dags igen för Svenska Cupen! 🇸🇪🏆 Vi välkomnar BK H
2019-02-22 11:54
På söndag kl 15.00 är det dags igen för Svenska Cupen! 🇸🇪🏆
Vi välkomnar BK Häcken till Malmö IP. Kom och stötta laget!
2019-02-16 17:16

Efter storsegern mot FC Diaspora stundar nu en direkt avgörande sista gruppspelsmatch för FC Rosengård Futsal. Vid seger tar laget sig vidare till slutkvalet – och ett steg närmare avancemang till Svenska Futsalligan.

När? Söndag, 17:e februari, klockan 15:00. Var? Rosengårds Sporthall. Förutsättningar? Vinna eller försvinna!

Så lyder premisserna inför det stundande avgörandet i FC Rosengård Futsals kvalgrupp. Förra helgen slog man grupprivalen FC Diaspor med hela 5-1, vilket försatte laget i situation där söndagens möte med AFC Eskilstuna blir direkt avgörande. Vid seger är FCR klart för slutspel i kvalet, där endast tre matcher står mellan dem och ett avancemang till SFL.

Svenska Cupen lördag kl 14.00 i Malmö Ip
2019-02-14 18:55
På lördag välkomnar vi IF Brommapojkarna till Malmö IP.

Det är snart sex veckor sedan första träningen för 2019. Ett par nya ansikten jämfört med året innan men de allra flesta är kvar vilket är enormt glädjande för alla inblandade.

Hårt jobb varvat med skratt har präglat denna rekordkorta försäsong som bestått av tre träningsmatcher. Vi inledde med att förlora 0-1 mot div 1 laget Kristianstad FC efter en bra prestation för att fortsätta genom att på hemmaplan slå FC Trelleborg med 2-0 innan vi förra helgen fick en lärorik läxa mot Superettanlaget Mjällby AIF där dock prestationen var bättre än resultatet.

Nu är det dock dags att starta tävlingssäsongen 2019, vi går in i Svenska Cupen där vi på Malmö IP skall välkomna anrika IF Brommapojkarna med deras en man stora men stolta bortaklack.

Utmaningen är härlig och inspirerande, vi hoppas kunna bjuda er på lite Rosengårdsfotboll på lördag men vi behöver ert stöd.

Välkomna!