Officiella hemsidan
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Rosengård 1917
Tro på din dröm
Välkommen till FC Rosengård P2010

Tro på din dröm
FC Rosengårds vision är att skapa ett jämlikt Malmö som inkluderar alla områden och människor. Där alla barn och familjer vågar tro på sina drömmar och har mål för framtiden. Både på och utanför plan.

 

Jämlikhet, gemenskap, vinnarkultur
För att skapa möjligheter för alla att tro på sina drömmar arbetar vi med jämlikhet, gemenskap och vinnarkultur. Dessa är ledord i föreningens alla verksamheter och vi strävar varje dag efter att vara en god samhällskraft som gör skillnad på riktigt.

 

Vårt arbete med jämlikhet innefattar att vi tar kampen för jämställdhet samt jobbar med integration och inkludering. Vår målsättning är att män och kvinnor ska ha likvärdiga förutsättningar i sitt idrottande såväl som i samhället. Vi jobbar aktivt för att alla ska inkluderas, oavsett vem man är, var man kommer ifrån eller vem man älskar.

 

I FCR-familjen ska alla känna sig delaktiga och involverade. Gemenskapen i vår förening ska vara en trygghet för alla som är verksamma i och runt den.

I FC Rosengård har det alltid funnits en stark tradition i att vinna. Vinst är alltid vårt mål, men för oss innebär vinnarkultur mer än titlar och segrar. Vinnarkulturen i FC Rosengård innebär att vi alltid siktar på att vara bäst – men att det också är okej att misslyckas på vägen till framgång. Vi vill nå fotbollsmässiga framgångar såväl som samhällsstärkande. Vi strävar också efter en vinnande kultur i föreningen – där alla kan känna sig välkomna och trygga.

 

Vårt mål är att vara mer än en fotbollsförening – vi ska vara en samhällskraft.

 

Med fotbollen som verktyg skapar vi förändring.

 

Uppdatering
2024-01-24 02:56

Efter en lååååång tystnad på hemsidan är vi återigen tillbaka för en kontinuerlig uppdatering. 

Vad har hänt senaste då? 

 

FCR U14 spelade Lundaspelen och lyckades plocka hem första plats och vann finalen ! Ett starkt och nystande FCR lämnade avtryck för nästa år. 

 

Peneton Cup i Hässleholm: 

Med två lag tog vi oss an Peneton Cup. Vi lämnade Malmö tidig morgon och begärda oss mot Hässleholm. Väl där började vi visa från minut 1 att vi tänker ta hem cupen. Efter att ha slutat 1a plats i båda grupperna lyckades vi avancera genom slutspelen fram till finalen. Vem spelade mot FCR? JO! FCR såklart. Båda lagen lyckades knipa finalplatsen. Resultatet spelade ingen roll, första och andra platsen tillhörde oss och vi åkte hem med ett stort leende och en bra start på säsongen!  

VP Summercamp
2020-08-07 17:08
 
2020-02-24 14:45
 
2019-12-06 11:47
 
Spontan fotboll
2019-07-31 15:33
 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..