Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vinst i första kvalmatchen
2019-02-10 19:33
Ett starkt försvarsspel gav FCR en drömstart i kvalet till SFL.

Efter tre veckors väntan fick så äntligen FC Rosengård ge sig in i hetluften igen när man styrde kosan till Uddevalla för kvalspelets första match mot FC Diaspora. Det var tydligt att mycket stod på spel för båda lagen då mycket stress präglade inledningen av tillställningen och chanserna var också lätträknade. Gästerna växte dock in i matchen och tog över taktpinnen allt mer och när man tog ledningen var det välförtjänt. Ett till mål föll innan halvtidsvilan vilket gav värdefullt lugn i leden till den avslutande halvleken.


Ledningen drygades snabbt ut ytterligare efter paus vilket satte stor press på hemmalaget som var tvunget att vinna för fortsatt hopp i kvalspelet. Inte oväntat chansade Diaspora då på jokerspel med hela 15 minuter kvar av matchen men med mycket rutin och hårt jobb i försvarsspelet redde våra Rosengårdsgrabbar ut stormen på ett imponerande sätt. 1-5 stod sig tiden ut.

 

Nu väntar en avgörande match mot AFC Eskilstuna kommande söndag kl 15.00 om en plats i kvalfinalen tlll en SFL-plats. Till den matchen bjuder FCR på inträdet och vi råder ALLA som vill stötta oss att komma i god tid, för vi hoppas och tror att det kommer att bli fullsatt i Rosengårds sporthall!


Forza FC Rosengård!Nyhetsarkiv
Vinst i Jönköping2019-01-13 23:22
Inför FCR-Frölunda2018-11-14 16:13
Förlust i Göteborg 2018-11-12 16:06