FC Rosengård seriesegrare!
2019-01-20 21:17
Publiken i Rosengård fick bevittna en rejäl urladdning och muntra scener efteråt under söndagen

Med en imponerande uppvisning i sista seriematchen ordnade FC Rosengård en lika välförtjänt som förlösande 11–2-viktoria mot Fässbergs IF från Mölndal, Göteborg. Seriesegern är därmed i hamn vilket också medför att laget är klart för kval till SFL, som har varit FCR:s uttalade mål inför säsongen. Efter en lite skakig inledning av seriespelet har laget radat upp sju vinster i följd – en formkurva som bådar gott inför det stundande kvalet som inleds om ett par veckor!

FC Rosengård vill tacka dagens gäster och domare för kampen och inte minst publiken som kom till Rosengårds sporthall för att stötta – belöningen väntar i form av enormt spännande kvalrysare i februari. Då fyller vi hallen tillsammans, Forza FCR!

Vinst i Jönköping2019-01-13 23:22
Inför FCR-Frölunda2018-11-14 16:13