Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vinst i Jönköping
2019-01-13 23:22
Fullt fokus hos FCR:s grabbar inför den viktiga seriefinalen

Två underlägen och seriens tuffaste motstånd kunde inte stå i vägen för FC Rosengård som vann matchen mot FC Real Internacional i Jönköping med 5-2. Tillställningen bjöd på betydligt mer dramatik än vad resultatet antyder då gästerna efter att ha vänt på siffrorna drog på sig fem ackumulerade frisparkar – med hot om 10-metersstraff vid nästa – med hela 13 minuter kvar av matchen.


Det måste också poängteras att det var en högkalibrig seriefinal verkligen värd namnet, med tätt och bra spel av två lag som pressade varandra till till det yttersta. Lättnaden är lika stor som stoltheten en sådan här kväll och vi önskar FC Real all lycka framöver! Till helgen väntar sista seriematchen hemma mot Fässbergs IF, även det en match som måste vinnas om målet med SFL-kval ska bli verklighet. Jobbet är inte färdigt än…

 

Kaptenen och hattrickskytten Ismail Güven kommenterar:
”Första halvlek var sådär. Vi kom inte riktigt upp i den nivån som vi brukar hålla. Efter snacket i omklädningsrummet i halvtid så kom alla ut med en helt annan känsla. Vi kontrollerade matchen, hade bättre rörelse och spelade smart. Och det ledde till en riktigt skön vinst. Vi höll verkligen SFL-nivå i andra halvlek. Jag är extremt glad över attityden som vi visade idag. Varenda en ville vinna till vilket pris som helst och alla hade fullt fokus. Nu tar vi en dag i taget och tränar hårt inför kommande match på söndag.”

 

Forza FCR!


Nyhetsarkiv
Vinst i Jönköping2019-01-13 23:22
Inför FCR-Frölunda2018-11-14 16:13
Förlust i Göteborg 2018-11-12 16:06